Користимо колачиће да персонализујемо садржај и огласе и анализирамо наш саобраћај. Политика приватности Политика колачића

Продајте Аутобус преко autoExus

Генерал  Генерал
Мотор  Мотор
Преношење  Преношење
Каросерија  Каросерија
Ектра  Ектра
Цена  Цена
Опције  Опције
Опис  Опис
продавац  продавац Инфо
Изаберите једну важећу адресу е-поште
Лозинка мора да има најмање 8 знакова, укључујући велика, мала и нумеричка слова
Унесите своје ПДВ број
Локација  Локација

Да ли желите да продате свој Аутобус? Да бисте то урадили, можете користити различите начине продаје. Понудите свој Аутобус дилерима или препродавцима, али имајте на уму да ће цена од дилера бити нижа од тржишне цене за око 30%. Можете да ставите Аутобус на продају на пијаци аутомобила, али то захтева ваше присуство на лицу места и мораћете да одложите посао. Можете да дате оглас у новинама, али данас је мало људи који читају новине и тешко да ћете преко новина наћи правог купца по повољној цени. Такође можете да поставите оглас на веб-сајт за продају аутомобила, а ово је најбоља опција ако желите да продате свој Аутобус без ометања свакодневних послова или посла. На нашем сајту можете бесплатно да поставите оглас и продате свој Аутобус. Да бисте то урадили, прво се морате регистровати и креирати свој профил, а затим додати оглас.

Регистровати

Веза за регистрацију

Да бисте додали оглас на наш сајт, морате се прво регистровати. Пратите линк за регистрацију и попуните сва поља - име, презиме, емаил адресу и лозинку. Лозинка мора да има најмање 8 знакова, укључујући велика, мала и нумеричка слова. Попуните цаптцха и тада морате да се сложите са условима пре регистрације. Након тога, на вашу имејл адресу ће бити послат шестоцифрени код који морате унети на страници за активацију корисника како бисте могли да активирате и попуните свој профил. Такође можете активирати свој профил преко Гоогле-а или Фацебоок-а. У овом случају неће бити кода јер је ваша адреса е-поште већ верификована. Потребно је само да попуните и активирате свој профил. Након што завршите регистрацију, бићете преусмерени на главну страницу, где се већ можете пријавити као регистровани корисник и додати оглас и продати свој Аутобус.

Поставите оглас на autoExus - Аутобус

Дугме се продаје бесплатно

Сада, као регистровани корисник, можете додати свој Аутобус на нашу веб локацију за продају. Да бисте то урадили, кликните на дугме - ПРОДАЈ БЕСПЛАТНО - у менију за навигацију и изаберите Аутобус из менија. Затим ћете бити одведени на страницу где можете да унесете све податке (опште податке, мотор, мењач, каросерију, додатке, цену, фотографије и опис) и додате свој Аутобус за продају. Сада је ваш оглас доступан на мрежи и сваки корисник нашег сајта може да види ваш Аутобус на autoExus. Све своје огласе можете пронаћи кликом на дугме - Моја зона - у навигационом менију и одабиром категорије аутомобили, мотоцикли, камиони,... и тако даље. Овде можете променити или избрисати свој оглас. Такође у истом менију, ако изаберете категорију мој профил, можете променити свој профил или лозинку, или потпуно избрисати свој профил и све своје огласе.

Често постављана питања

Колико кошта објављивање огласа на autoExus?

Објављивање огласа за продају на нашем сајту је потпуно бесплатно за кориснике.

Тренутно не постоје ограничења у трајању објављивања огласа на сајту. Оглас ће остати доступан све док га корисник не избрише.

Да бисте то урадили, потребно је да се региструјете на сајту или да активирате свој профил преко Гоогле-а или Фацебоок-а. Затим изаберите категорију вашег возила, затим попуните детаље, поставите фотографију, додајте опис и ваш оглас је спреман за објављивање.

Кликните на дугме - Моја зона - и изаберите категорију возила и видећете све своје огласе у тој категорији. Затим кликните на дугме - Уреди - да промените најаву или на дугме -Избриши - да обришете најаву.

Кликните на дугме -Моја зона- у навигационом менију и кликните на везу -Мој профил-, а затим кликните на дугме -Измени- и бићете одведени на страницу на којој можете променити свој профил или лозинку, или потпуно избрисати ваш профил и све ваше рекламне огласе.