Користимо колачиће да персонализујемо садржај и огласе и анализирамо наш саобраћај. Политика приватности Политика колачића

Продајте Мотоцикл преко autoExus

Да ли желите да продате свој Мотоцикл? Да бисте то урадили, можете користити различите начине продаје. Понудите свој Мотоцикл дилерима или препродавцима, али имајте на уму да ће цена од дилера бити нижа од тржишне цене за око 30%. Можете да ставите Мотоцикл на продају на пијаци аутомобила, али то захтева ваше присуство на лицу места и мораћете да одложите посао. Можете да дате оглас у новинама, али данас је мало људи који читају новине и тешко да ћете преко новина наћи правог купца по повољној цени. Такође можете да поставите оглас на веб-сајт за продају аутомобила, а ово је најбоља опција ако желите да продате свој Мотоцикл без ометања свакодневних послова или посла. На нашем сајту можете бесплатно да поставите оглас и продате свој Мотоцикл. Да бисте то урадили, прво се морате регистровати и креирати свој профил, а затим додати оглас.

Регистровати

Веза за регистрацију

Да бисте додали оглас на наш сајт, морате се прво регистровати. Пратите линк за регистрацију и попуните сва поља - име, презиме, емаил адресу и лозинку. Лозинка мора да има најмање 8 знакова, укључујући велика, мала и нумеричка слова. Попуните цаптцха и тада морате да се сложите са условима пре регистрације. Након тога, на вашу имејл адресу ће бити послат шестоцифрени код који морате унети на страници за активацију корисника како бисте могли да активирате и попуните свој профил. Такође можете активирати свој профил преко Гоогле-а или Фацебоок-а. У овом случају неће бити кода јер је ваша адреса е-поште већ верификована. Потребно је само да попуните и активирате свој профил. Након што завршите регистрацију, бићете преусмерени на главну страницу, где се већ можете пријавити као регистровани корисник и додати оглас и продати свој Мотоцикл.

Поставите оглас на autoExus - Мотоцикл

Дугме се продаје бесплатно

Сада, као регистровани корисник, можете додати свој Мотоцикл на нашу веб локацију за продају. Да бисте то урадили, кликните на дугме - ПРОДАЈ БЕСПЛАТНО - у менију за навигацију и изаберите Мотоцикл из менија. Затим ћете бити одведени на страницу где можете да унесете све податке (опште податке, мотор, мењач, каросерију, додатке, цену, фотографије и опис) и додате свој Мотоцикл за продају. Сада је ваш оглас доступан на мрежи и сваки корисник нашег сајта може да види ваш Мотоцикл на autoExus. Све своје огласе можете пронаћи кликом на дугме - Моја зона - у навигационом менију и одабиром категорије аутомобили, мотоцикли, камиони,... и тако даље. Овде можете променити или избрисати свој оглас. Такође у истом менију, ако изаберете категорију мој профил, можете променити свој профил или лозинку, или потпуно избрисати свој профил и све своје огласе.

Често постављана питања

Колико кошта објављивање огласа на autoExus?

Објављивање огласа за продају на нашем сајту је потпуно бесплатно за кориснике.

Тренутно не постоје ограничења у трајању објављивања огласа на сајту. Оглас ће остати доступан све док га корисник не избрише.

Да бисте то урадили, потребно је да се региструјете на сајту или да активирате свој профил преко Гоогле-а или Фацебоок-а. Затим изаберите категорију вашег возила, затим попуните детаље, поставите фотографију, додајте опис и ваш оглас је спреман за објављивање.

Кликните на дугме - Моја зона - и изаберите категорију возила и видећете све своје огласе у тој категорији. Затим кликните на дугме - Уреди - да промените најаву или на дугме -Избриши - да обришете најаву.

Кликните на дугме -Моја зона- у навигационом менију и кликните на везу -Мој профил-, а затим кликните на дугме -Измени- и бићете одведени на страницу на којој можете променити свој профил или лозинку, или потпуно избрисати ваш профил и све ваше рекламне огласе.

Код за активацију вашег налога је већ послат, проверите своју адресу е-поште Проверите и вашу нежељену мапу. Ваш провајдер је можда поставио е-пошту са активацијским кодом у мапи Спам. Ако нисте добили е-пошту са активацијским кодом, контактирајте нас и ми ћемо вам помоћи у регистрацији https://autoexus.com/contact